Soitammeko sinulle?

Jätä yhteydenottopyyntö

Yritys

Suomen Julkikaluste Oy on julkisten tilojen erikoiskalusteiden kotimainen valmistaja. Kalusteet valmistetaan asiakkaan tilauksen mukaan, yhdessä suunnitellen ja laadukkaasti toteuttaen.

Kalusteita, joilla on tarkoitus

Suomen Julkikaluste Oy valmistaa monipuolisia erikoiskalusteita julkisiin tiloihin. Vakiotuotteina valikoimassamme on mm. AK Trendi -myymäläkalusteet ja koulukalusteita. Lähtökohtaisesti tuotteemme suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Teemme kalusteita, joilla on tarkoitus.

Toimivat ja kestävät kalusteemme vastaavat niin myymälöiden, ravintoloiden ja hotellien kuin julkisyhteisöjen tilojen, konttorien ja koulujenkin tarpeisiin. Teemme mielellämme yhteistyötä tilaajan, rakennusliikkeiden ja arkkitehtien kanssa jo suunnitteluvaiheesta lähtien.

Suomen Julkikaluste Oy on osa yritysryhmää, johon kuuluvat lisäksi Palokan Puutuote Oy ja Projektisisustus WM Oy.

Palokan Puutuote

Palokan Puutuote Oy on erikoistunut ravintoloiden, hotellien, liikenneasemien, pääkonttoreiden, kirkkojen, museoiden ja muiden julkitilojen erikoiskalustamiseen sekä sisustamiseen. Kalusteet syntyvät vuosikymmenien ammattitaidolla.

Lue lisää

Projektisisustus WM

Projektisisustus WM Oy on laadukkaiden sisustustuotteiden maahantuontiin, valmistuttamiseen ja myyntiin keskittynyt yritys. Valikoima on suunnattu erityisesti vaativiin julkitilojen ja kotien sisustusprojekteihin.

Lue lisää