Soitammeko sinulle?

Jätä yhteydenottopyyntö

AK Trendi -myymäläkalusteet

Tyylikkäät ja tarkoituksenmukaiset myymäläkalusteet tuovat myytävät tuotteet esille niiden ansaitsemalla tavalla. Valmistamme päivittäistavaramyymälöiden tarpeisiin suunnitellut laadukkaat kalusteet tuotteiden esillepanoa ja muita erityistarkoituksia varten.

AK Trendi -kalusteet on suunniteltu päivittäistavaramyymäläketjujen hevi-, juures- ja leipäosastoille. Perheyrityksenä liikkeelle lähteneen AK Trendin kalusteita on valmistettu jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Seinäkalusteet

Valmistamme erilaisia seinää vasten sijoitettavia hyllyköitä, konttikalusteita ja moduuleja myymälöiden elintarviketuotteita varten. Kalusteita on saatavilla eri hyllysyvyyksillä, leveyksillä ja varusteluilla. Kalusteisiin asennetut valaisimet lisäävät tuote-esittelyn näyttävyyttä, ja käytännölliset yksityiskohdat on mietitty tarkkaan.

Leipäkalusteet

Patongeille, leiville ja konditoriatuotteille suunnitellut kalusteet tuovat tuotteet kauniisti esille. Hyllytasoilla saadaan lisää esittelypintaa, ja valaisimet lisäävät leipien huokuttelevuutta entisestään.

Paistopiste- ja kahvileipäkalusteet

Edustava ja tuoksuva paistopiste nostaa myymälän aivan uudelle tasolle! Paistopisteisiin tarkoitetut laadukkaat tuotteemme tuovat leivonnaisten parhaat puolet esiin ja ostajilla veden kielelle.

Paistopiste edustuskuntoon!

Edustava, led-valaistu paistopistekokonaisuutemme voidaan rakentaa halutunlaiseksi kolmesta erilaisesta osasta: vitriinistä, jonka ovet ovat karkaistua lasia, hyllyköstä ja patonkipaikasta. Lisäksi päälle saa halutessaan kehän oman infotaulun kiinnittämistä varten.

Keskilattiakalusteet

Vapaasti sijoiteltavat keskilattiakalusteet sopivat erityisesti vihannesten ja hedelmien esillepanoon. Kalusteita on saatavilla pyörillä tai ilman. Valmistamme myös tuotteiden asettelua helpottavia korokepohjia.

Muut kalusteet

Valmistamme myös muita myymälässä tarvittavia vakiomittaisia kalusteita kuten vaaka-, pakkaus- ja kukkapöytiä sekä kampanjatuotteille tarkoitettuja laareja.

Tarvikkeet

Valikoimissamme on erilaisia myymälän arkea helpottavia tarvikkeita.

  • pussitelineet
  • infotelineet
  • ripustuskoukut
  • sovitussukkatelineet
  • maistiaistelineet
  • korokepohjat
  • virhekuittikerääjät

Haluatko lisätietoja? – Ota yhteyttä, niin autamme!